diumenge, 1 d’agost del 2010

I sempre s'acaba tornant a casa...

Primer de tot una disculpa: L'estiu passat vaig plegar sense avisar. La veritat és que vaig tornar a la meva residència quotidiana amb el propòsit de seguir endreçant adreces i racons al blog, ja vau veure, però, que sense èxit.

Un any després torno a passejar pel meu particular "pati del darrere". Fa 5 dies que he arribat i hi estaré 15 més. M'havia proposat no escriure, no fer res... però com que no faig res he anat trobant, i em sap greu no compartir-ho i deixar aquestes pàgines orfes. Tinc corresponsals que volen contribuir a la causa, amics a casa que esperen llegir les meves notícies, blocaires convertits en amics que m'estiren de les orelles... En definitiva, que he decidit fer noves entrades. Entrades diferents, o iguals, o entrades de quan han passat mesos entre mig o de quan et sents diferent.

Us convido des d'aquí a fer de "passejadors" i enviar-me la informació de la ciutat de Berlín que volgueu compartir, o el vostre blog.


PER COMENÇAR US RECOMANO 







http://borntoruncat.blogspot.com



un blog on s'hi respira un ritme que ens convé força a tots. Les fotos són molt bones i la informació difícil de trobar en altres llocs. Ideal per qui fuig de les aglomeracions turístiques i vol capbussar-se en la vida quotidiana berlinesa.

Cordem-nos les sabates, obrim els ulls... a caminar! :-)