dissabte, 14 d’agost del 2010

Recordeu-me tornar aquí

Ha arribat el dia que havia d'arribar i ha passat el que havia de passar. Demà tornem cap a casa i un estiu més em quedo amb una llibreta plena de notes pendents i una carpeta plena de direccions i informació per endreçar i penjar. Un estiu més marxo amb la intenció de continuar el blog durant l'hivern, però l'hivern sempre s'enreda massa ràpid i també se'm fa estrany escriure des de tan lluny. Ho intentarem.

Aquesta última nota és ràpida perquè tinc son i demà m'he de llevar d'hora per fer maletes, aprofitar un últim esmorzar i marxar. També és ràpida perquè la faig sobretot perquè això m'ha quedat pendent i no vull oblidar-ho per quan torni: Recordeu-me si us plau tornar als magatzems Humana, uns magatzems de segona mà que en la sucursal de Frankfurter Tor arriben fins i tot a les 4 plantes. Ahir vaig entrar a la botiga d'Alexander Platz, més petita, vaig comprar una jaqueta texana per en Lluc a 3 euros i m'ho vaig passar teta amb la secció d'anys 60 i 70. També vaig tornar a reviure el malson dels 80; tenim bona memòria, aquella roba era horrible! :) La botiga la Frankfurter em va quedar pendent, i la cosa promet. Us deixo aquí l'apunt i us animo a seguir el gran recorregut de botigues de segona mà de la ciutat. Si tinc temps us escanejaré un mapa sobre el tema que vaig arreplegar en una botiga; si no, és fàcil que el trobeu vosaltres mateixos visitant qualsevol d'aquests establiments.

Berlín, et trobaré a faltar tant o més que sempre. Avui en Lluc de 3 anys em deia "em vull quedar aquí". Pinta bé el tema, ara només em queda convèncer el seu pare :)


Humana a Alexander Platz


COM ARRIBAR-HI


L'Humana d'Alexander Platz està a tocar del Media Markt, a l'altra banda de la vorera d'una de les boques de metro... fa cantonada amb Otto-Braun-Strasse, direcció Nord.

L'Humana de Frankfurter Tor queda a l'esquerra de la gran avinguda si tenim la torre de la tele a l'esquena. També la veureu ràpid quan sortiu del metro o baixeu d'un dels tranvies (M10, per exemple).