dimecres, 18 d’agost del 2010

BIONADE a casa

Ja sóc a casa. He tingut el cap a Berlín encara unes hores més, però dues coses: Hi tornaré + A casa no hi estic gens malament. M'he retrobat amb el nostre flamant pati, el meu balcó de barana forjada que dóna al carrer i la meva quotidianitat que tant m'agrada.

Ja fa temps que compro les verdures a Hort Viu, una família de Manlleu que les cultiva al seu propi hort ecològic. Cada setmana tinc una caixa de verdures boníssimes de la terra i del temps per 15 euros. En mengem cada dia i encara n'acabo regalant; vull dir que la caixa és generosa. Aquest dimarts vaig anar tot feliç a buscar-la al punt de recollida del carrer nou de Vic, l'Herboristeria Encarna, i per uns segons vaig pensar que la meva obsessió per Berlín em jugava males passades i em feia veure visions. Venen Bionade, una beguda refrescant biològica sense alcohol. A Berlín la pots trobar a tots els bars, és tan coneguda i gairebé més popular que la coca-cola. L'estiu passat ja m'hi vaig aficionar i trobar-la a pocs metres de casa m'ha fet somriure i sentir-me menys lluny de Berlín. Mira, cadascú té les seves fal·leres i potser absurditats :)



Els de la botiga m'han dit que de moment ho tenen de prova, a veure si té sortida. Ja em veig a venir que seré de les poques a comprar-ne. És molt bona i saludable, no us animeu a provar-la? ;)


NOVA SECCIÓ

Amb aquesta entrada he inaugurat la secció Berlín a casa, on mostraré racons de casa nostra on un pot pensar per uns moments que es troba a Berlín. Espero que la gaudiu!