dissabte, 23 de juliol del 2011

Berlin 2(punt)011

El Monsieur Vuong el dedico a la Raquel i en Ricard, per quan vinguin
El Pony Bar el dedico a en Gerard i l'Albert, que estan a punt d'arribar

Fa una setmana que tornem a ser a la nostra ciutat amant. D'aquí una setmana ja marxem. Dues setmanes justes i uns quants canvis més: m'he oblidat la càmera de fotos i les estic fent amb un cutre-mòbil, no para de fer fred i ploure, i no hem agafat ni un dia la bici perquè em fa mandra portar a cargolar bé el seient. Tot un repte, o una versió unplugged o remasteritzada, més un dos punt onze que no pas un dos punt zero. He tingut moltes idees per penjar però pel tema del seient de la bici ja es pot deduir que la meva mandra està en fase salvatge.




Abans no me n'oblidi deixeu-me fer la primera recomanació de la temporada: MONSIEUR VUONG,  un restaurant vietnamita que es val més d'una visita i que acabarà guarnint extraodinàriament qualsevol tarda de botigues (encara que només sigui per mirar-les) per la Alte Schönhauser Strasse, al barri de Mitte. Jo me l'he apuntat com a punt habitual de revisita, sobretot en veure el bareto que hi ha ben bé al costat, el PONY BAR, amb grades enganxades a la paret de fora per fer-hi unes copixueles (és un dels locals de la moguda berlinera) i una web que et deixa pillada a la pantalla.

La mateixa ruta, amb més calma i passant la copixuela del pony de la nit a la tarda, la podeu fer tranquil·lament amb nens. Al Monsieur Vuong els tractaran estupendament i els serviran una sopa boníssima.


COM ARRIBAR-HI

S'hi pot anar a espetegar des de mil bandes. El Hackescher Markt queda ben bé al costat. Els tranvies M4 (que ve d'Alexander Platz) o M1 (que ve de Pankow-Eberswalderstrasse-KastanienAllee...) et deixen allà mateix. A prop també hi ha metro, al mapa ho veureu. De totes maneres, si us agrada voltar botigues és molt millor anar venint des d'Alex o Hackescher Markt a peu amb la calma.