dilluns, 27 de juliol del 2009

Llegir i deixar llegir


Aquest és el nom d'un dels descobriments del dia. A Friedrichshain, un barri que encara ens permet copsar a esgarrepades allò que n'havíem dit est, hi trobareu la llibreria Lesen und lesen lassen. Una selecció breu però molt cuidada de llibres infantils i juvenils em fan enyorar encara més en Lluc i quan descobreixo aquest llibre fantàstic que recrea l'antiga tècnica cinematogràfica l'he de comprar inmediatament. El podeu gaudir si feu clic AQUÍ.

Per mi m'he comprat dos llibrets fantàstics d'una col·lecció de 4 contes breus per adults que no puc deixar de recomenar. L'autora dels textos és Marie T. Martin i la il·lustradora Ulrike Steinke. Ho publica Onkel&Onkel und den Künstlerinnen i realment és per un aplaudiment d'ovació llarga. Els podeu veure aquí a la foto, però si en tornar us passeu per casa us els ensenyo. M'he comprat Müdigkeit (Cansament: la història d'un home que cada vegada que tornava a casa havia de dormir el mateix període de temps que s'havia passat fora) i Flugobjekte (Coses que volen: la història d'un globus aerostàtic en forma de llimona que donava gust àcid a la pluja). La dependenta és encantadora i la visita val la pena: la trobareu a la Wühlischstrasse 30, un dels carrers més màgics del districte, doneu-hi un vol i gaudiu del caure la tarda.




Haikú des d'altres terres

Descobreixo el blog tens un racó dalt del món i quedo captivada pel seu nom i les seves entrades. La meva estada a Berlín, a més de regalar-me hores de vida i passeig, m'està obrint diferents finestres de la blogesfera que han acabat sent una agradable i inesperada sorpresa d'estiu. Ha estat aquests dies que he començat a escriure més activament i que he pogut mimar una mica més la meva estimada Virginia. Ha estat ara aquest vespre que he descobert aquest blog que a la vegada es feia ressó d'un altre on se'ns planteja un captivador repte. M'animo a participar-hi. Aquí el meu primer Haikú!



És el reflexe
on vora el mar, de sobte
desapareixo