dimarts, 3 d’agost del 2010

Capvespre a Marienburger i birra casolana al CK

El capvespre sempre he trobat que és un moment màgic. A Berlín, i sobretot ara a l'estiu, se'n pot gaudir fins gairebé posar-se a aplaudir (si heu anat seguint el blog, ja haureu anat captant que aplaudir i emocionar-me em costa poc!).


Principi de la Marienburger, creuament amb Greifswalderstrasse


La pista d'avui us porta al barri de Prenzlauer Berg, en un capvespre al carrer Marienburgerstrasse. Si baixeu amb el tram M4 a l'alçada de Hufelandstrasse i l'aneu fent de pujada fins arribar a Kollwitzplatz, us trobareu amb un recorregut ple de botigues, bars i façanes impecables mig amagades pels arbres. A moments, l'estil aburgesat d'aquests carrers pot recordar els decorats de Mujeres Desesperadas, però jo no em perdria passar-hi una tarda i seure'm al Café CK  a contemplar el capvespre. El CK és un bar al capdemunt de la Marienburger, pel camí en podeu trobar molts d'altres, però la llum de les 8 que il·luminava la terrassa ara fa un parell de dies em va fer pensar que n'havia de fer una entrada. Si hi aneu, demaneu una cervesa de la casa, està etiquetada amb un simple "Bier" i està boníssima.


1 comentari:

  1. Quina pinta aquesta birra!! nosaltres avui hem anat fins a Friedrichshain i ens hem pres, per berenar, una sopa de carbassa bio ben calenta... que amb el xàfec que ens ha caigut al damunt :D. FIns demà !

    ResponElimina