dilluns, 2 d’agost del 2010

Gintònics a 2,80 o quan a les 5 ja és de dia

Començo pels gintònics. És a dir, començo per la primera recomanació nocturna del blog




Aquest bar va ser la perla de la nit, el tresor del pirata ;) Obren fins ben passades les 5. La música cuida bé l'ambient (els dimecres, i sovint, hi trobareu sessió DJ). Hi ha butaques on xerrar tranquil·lament, futbolins i jocs de cartes, espai per estar dret i moure's. Hi ha gent amb bon rotllo fora i dins la barra. I aquí arribem al tema: La barra. Els preus de la barra. El gintònic està a 2.80, les birres de mig litro a 2 i les cocacoles a 1.80. Mireu la web i el seu pdf amb els preus. El Kptn es pot resumir com un lloc on el món encara no s'ha tornat boig i on tot funciona com ens agradaria. Ara no us espereu tampoc entrar i caure de cul, ja sabeu que les perles sovint no enlluernen a la primera. 

Quan sí vaig quedar enlluernada de veritat va ser a les 5 de la matinada, quan vaig mirar per la finestra del Kptn i vaig veure que era de dia. Vam decidir anar tornant cap a casa i la sensació que vaig tenir mentre caminava pel carrer amb una llum de 7 del matí o 8 de la tarda s'acostava molt literalment a la paraula "flipar". L'any passat ja parlava d'aquest tema en una entrada sobre postes de sol, però una cosa és veure-ho des del llit amb mig ull tancat, i l'altra passejar-t'hi per sota. I us prometo que només havia begut un gintònic.

5.30 de la matinada a Berlín
Greifswalderstrasse

NITS A BERLÍN

Trobareu el Kptn A. Müller a la Simon-Dach 32, al barri de Friedrichshain, molt a prop de la Boxhagener Platz. Hi arribeu molt fàcil amb metro i tren amb parada a la Warschauer Strasse i amb el tranvia M10, entre d'altres combinacions. En aquest mateix carrer hi ha més bars que valen la pena!

El cap de setmana teniu metro i tranvia tota la nit nonstop.

Trobareu més festa pels carrers que volten Schlesisches Tor (la parada del metro, línia U1, té el mateix nom).